Bajadera od pilećih prsa


Sastojci:

3 pileća bela mesa
3 čena belog luka
3 kašičice senfa
100 g kačkavalja
200 g suvog vrata
2 jajeta
180 g kisele pavlake
so
ulje

Priprema:

1. Pileće belo meso odvojiti od kostiju, iseći na tanje šnicle, istanjiti ih tučkom za meso i začiniti po ukusu.
2. Beli luk sitno iseckati.
3. Kačkavalj i suvi vrat iseći na listove.
4. Nauljiti tepsiju odgovarajućeg kalupa, pore đati pileće šnicle prethodno premazane senfom, pa sve posuti belim lukom.
5. Zatim poređ ati listove kačkavalja, a preko njih kolutove suvog vrata.
6. U posudi za mešanje umutiti jaja i pavlaku, začiniti po ukusu i preliti preko suvog vrata. Peći u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni. Zatim prekriti folijom i na

http://www.posaljirecept.rs/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.