Brzo,ukusno,fina kombinacija: Karamel Kokos kolac

SASTOJCI
150 g secera,
100g kokosa,
100g griza,
5dcl mleka,

fil
7 kasika secera,
5dcl mleka,
125g putera,
1 puding od vanile,

glazura
2 slaga,kisela voda.

PRIPREMA
karamelizovati secer na umerenoj temperaturi,preliti mlekom,ostaviti da provri.Dodati griz u to,mesati dok se ne zgusne,skloniti sa vatre dodati kokos.od ovoga formirati koru.

FIL
u malo mleka razmutiti puding preostalo mleko staviti da provri sa secerom,dodati puding,mesati dok se ne zgusne,ohladiti.Umutiti puter,dodati u ohladjen puding,
Odozgo umutiti slag sa kiselom vodom.

Izvor:http://www.coolinarika.com/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.