LAKA I BRZA PRIPREMA ODLICNA VEČERA I KAD SE OHLADI: PITULJICE


SASTOJCI

500 g tankih kora za pitu
250 g punomasnog sira
2 jajeta
malo ulja
i jos oko 1 dl ulja za przenje

 

PRIPREMA:

Umutiti jaja sa sirom u penastu masu. Ako nije dovoljno kompaktna i spremna za premazivanje kora, dodati malo ulja.
Kore za pitu preseci po duzini na pola i filovati ih.
Premazati koru celom duzinom filom od sira, saviti krajeve da ne curi fil i smotati kao rolnicu.
Zagrejati ulje i prziti pituljice sa obe strane da budu rumene. Posluziti uz jogurt.
Izvor:  coolinarika.com

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.

Voćni kolač bez brašna! U ovaj kolač ćete se zaljubiti