Vrlo skupa pita! I nije tako skupa, ali je vrlo ukusna ako nista drugo :))) i Za nju vam treba 15 minuta


SASTOJCI
pakovanje kora za gibanicu (tanke kore)
ulje po potrebi
kisela voda po potrebi
500 g mlevenog mesa
2 glavice crnog luka
800 g ajvara
3 jaja
1 kisela pavlaka

PRIPREMA
1.
Crni luk proprziti pa mu dodati meso, posoliti i pobiberiti po ukusu, pa dinstati dok meso ne bude gotovo. Na kraju mesu dodati ajvar i fil je gotov.
2.
Svaka kora se prska uljem i kiselom vodom a svaka druga filuje. Ja sam stavljala po sest kora pa uvijala u rolat, mozete i vise kora ako zelite vece snitice. Rolate iseci na snite debljine oko 1 cm, poredjati u podmazan pleh, preliti jajima i pavlakom i zapeci na 200C oko 15 minuta.

http://www.coolinarika.com/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.

Voćni kolač bez brašna! U ovaj kolač ćete se zaljubiti