Keks torta sa kapućinom za 20 minuta!

Ova poslastica se veoma lako priprema, a ukus je fenomenalan…

SASTOJCI
– 500-550 g keksa s maslacem
– 50 g kapućino praška
– 2,5 dl mlijeka
– 3 jajeta
– 6 kašika šećera
– 5 dl slatke pavlake

PRIPREMA
1. Umutite dobro jaja sa šećerom, sipajte slatku pavlaku i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil.

2. Kapućino prašak prelijte vrućim mlijekom. Svaki keks umočite u mlijeko i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa. Ponavljajte postupak dok se ne potroše sav keks i fil.

3. Neka posljednji sloj bude fil i onda prefilujte cio kolać. Po želji, možete da ga ukrasite čokoladom.

Izvor: blog.neum-bih.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.

Voćni kolač bez brašna! U ovaj kolač ćete se zaljubiti