FAŠIRANE ŠNICLE OD MLJEVENOG MESA OVAKO IH JA PRAVIM I MENI SU NAJBOLJE


Sastojci:
500 gr mlevenog govedjeg mesa
2 osrednja krompira
2 sargarep
1 glavica crnog luka
1 jaje
malo soli i brasna

Priprema:

U mleveno meso narendati krompir i sargarepu, dodati jaje i posoliti ,dodati sitno iseckan crni luk i sve dobro sjediniti. Praviti snicle velicine po zelji, uvaljati u brasno, potapkati i prziti na vrelom ulju.
Kad se stvori korica smanjiti temperaturu, okrenuti snicle i prziti desetak minuta na najnizoj temperaturi.

http://novostiiiiiii.blogspot.ba/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PAPRIKE SA BELIM LUKOM (AL DENTE) PO MENI OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA SPREMANJE BARENE PAPRIKE ZA ZIMU.

Voćni kolač bez brašna! U ovaj kolač ćete se zaljubiti