Decaci je iskreno vole, a laka je za napraviti. Koliko je laka, govori i sama cinjenica da sam ovaj recept dobila od brata Sastojci 1 pakovanje gotovih kora 300 gr kackavalja 300 gr kiselih krastavaca 300 gr sunke ili neke salamice 300 gr mariniranih sampinjona (moze i svezih malo izdinstanih) 1 casa (2 dcl) jogurta 3 jaja origano ulje ketchup Priprema 1. Kackavalj i sunku narendati `na krupno`. Sampinjone i kisele krastavcice sitno iseckati. 2. Prvu koru namazati samo uljem, drugu takodje. Ja mazem cetkicom jer ne volim kad pliva u ulju. Trebalo bi da ima 16 kora, za dva rolata, ako ima manje, stavite ulje samo na jednu koru ;) 3. Trecu koru premazati kecapom. 4. Preko cetvrte kore staviti pola izrendanog kackavalja. 5. Staviti petu koru i pritisnuti rukama da izadje vazduh. Lakse se mota kasnije :) 6. Preko te, pete kore staviti pola sitno iseckanih kiselih krastavcica. Krastavcice pre stavljanja istiskati od viska tecnosti. 7. Sestu koru pritisnuti rukama da izadje vazduh, pa stav